SERVICII

Servicii oferite clienților noștri

Oferim un pachet complet de servicii care vine în ajutorul dvs. în vederea realizării mobilierului la comandă personalizat.

Venus Galaxy transpune în realitate ideile dvs, având avantajul unei echipe dedicate și bine pregatită profesional. Atenția sporită alocată detaliilor recomandă compania noastră ca fiind o alegere inspirată astfel încât spațiul dumneavoastră să fie amenajat într-un mod care vă reprezintă.

Avem experiență vastă în producția de mobilier, echipă de profesioniști, lucrăm cu materiale de bună calitate și oferim o atenție sporită detaliilor. Raportul calitate-preț al mobilierului nostru este unul corect și competitiv pe piață.

Servicii complete

Fie că îți dorești o bucătarie, living sau dormitor,
proiectanții Venus Galaxy vor veni întodeauna cu cea mai bună
soluție pentru tine!

Consultanță

Pentru a transpune ideile dumneavoastră cât mai bine în realitate, consilierii nostri vă stau la dispoziție cu ajutorul celor mai eficiente metode, într-un mod cât mai profesionist.

Transport și montaj

Asigurat în jud. Bistrița-Năsăud, iar în țară în funcție de valoarea comenzii. Toate produsele de mobilier realizate de noi beneficiază de transport și montaj asigurat pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Servicii post-vânzare

Puteți apela cu încredere după achiziția produselor, chiar și după expirarea garanției la serviciile noastre. Remediem orice problemă aparută și ne asigurăm că satisfacția dvs. este la cele mai înalte cote.

Planificare buget

Vă oferim consultanță pentru alegerea celor mai potrivite produse de mobilier pentru căminul dvs.: mobilier la comandă, scaune, canapele, saltele, electrocasnice incorporabile etc.

2

Modalități de achiziție

1. Trimite schița

Trimiteți schița sau proiectul prin pe adresa de email
contact @ mobilagalaxy.ro
Cea mai rapidă metodă de a obține o cotație de preț preliminară pentru mobila la comanda este să ne trimiți o schiță a mobilierului dorit cu cotele aferente (lungime, lățime și adâncime a fiecărui corp în parte).

2. Apelezi un consultant

Apelați telefonic un consultant pentru a programa o întâlnire la domiciliul/sediul dvs. în vederea efectuării măsurătorilor, a cotației de preț și realizarea proiectului lucrării. Indiferent de varianta aleasă, prețul exact se stabilește după măsurătorile finale înainte de semnarea contractului de execuție.

Ce spun clienții noștri

Recomand! Firmă serioasă. Livrare destul de rapidă pentru un mobilier personalizat după comanda mea. Calitatea este peste medie, iar prețul mi se pare foarte corect.
Adrian B.
error: Content is protected !!